Korn har låååånga strån. Eftersom jag redan har tolkat det uppenbara temat så väljer jag att presentera det andra sädesslaget på min cykelrunda som
gröda.
Av kornmjöl kan man göra pitepalt. Det är gott - de första fem tuggorna - sen tycker jag att den tunga smaken av kornmjöl blir för mastig.
Funkar ju helbra som gröda.
SvaraRaderaTjusigt foto, ser nästan ut som en målning...
SvaraRaderaUnderbar bild :)
SvaraRaderaHåller med Millan, ser ut som enmålning!Fint! Har dock aldrig smakat pitepalt, tror inte jag vill göra det heller.
SvaraRaderaVackert! Det är inte svårt att förstå hur man associerar fälten med böljande hav!
SvaraRaderaSå fint solen lyser i det böljande kornet.
SvaraRaderaTack för alla fina bilder på sädesslagen!
SvaraRaderamen korn används inte enbart i palten...då har du fått något konstig palt
till 1 kg potatis är det 3 dl kornmjöl och 6-7 dl vetemjöl...enbart kornmjöl blir verkligen äckligt!
Nydelig bilde - ser ut som solen skinner i kornet ,)
SvaraRadera