292 Stor och liten (224)


En tekniskt mycket dålig bild på svarthakedoppingen och de söta ungarna. Men tänk om... jag hade haft tur och fått ett superfoto till tema stor och liten ...då skulle ni blivit imponerade. ;)

Det börjar bli lite svårt med tematolkningen nu. Det finns ju faktiskt inte tid att planera och göra ett projekt av varje tema - ibland (jag menar ofta) måste man ju göra det lätt för sig också för att det ska fortsätta att vara roligt.

6 kommentarer:

  1. En stor och en liten är det ju helt klart. Håller med, det blir svårare och svårare nu.

    SvaraRadera
  2. Det går allt att se vad det är och då blir det ju godkänt.

    SvaraRadera
  3. Fint fångat :)
    Ja, teman är det gott om. Inspiration till varje? Inte så mycket ;) Men, det får ju inte bli ett måste. Som du skriver, det ska ju fortsätta vara roligt!

    SvaraRadera
  4. Håller med om att det blir svårare ju mer man gjort men det är fortfarande härligt när inspirationen rinner till. Och ibland så får det bli telefonen som blir kamera och då har jag svårare att ta skarpa bilder.
    Jag tycker att dina stor och liten är fina :)

    SvaraRadera
  5. Jag ser den stora och den lilla ;-)

    Kan bara hålla med dig. Det måste vara roligt att vara med i utmaningen. Alla bilder kan inte vara tipp topp i bland får man gilla läget och t vad man har. Om jag skulle göra fina projekt av varje bild skulle jag inte hinna många på ett år.

    SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och skriver en kommentar!