363 Ö (204)


En ö av grönska mitt på gräsmattan.Från början var det för att hålla öppet för vatten och näring till det nyplanterade plommonträdet, men det blev fler och fler växter planterade. Det blir lätt så när en jordplätt ligger öppen. ;)

7 kommentarer:

  1. nu är jag "ifatt" med att kolla in dina bilder.
    Och jag njuter, som vanligt. :-)
    Tack för alla dina kommentrer, och jo, vår lilla tripp till Småland dokumenterades mycket riktigt väl, mycket med tanke på utmaningen. Precis som din padda kanske...

    Maken muttrade allt över att jag var tvungen att "knäppa bilder" i tid och otid, emn det lönade sig ju om man betänker att man har en utmaning att genomföra!

    SvaraRadera
  2. Grönskande stora eller små öar är underbart!

    SvaraRadera
  3. Du har så rätt, du har sett den där bysten hos någon annan,Theka, min dotter, hade samma byst som tema anekdot nu i helgen!!!!
    Läcker ö, och din himmelska bild är verkligen himmelsk!!!!

    SvaraRadera
  4. En väldigt orginell ö! Kul vinkel med allt som avviker från det man först tänker på!

    SvaraRadera
  5. hmmm jag förstår nog inte riktigt din kommentar om att det hos mig inte är en "riktig pion"....Det är en pion i min trädgård som myror klättrar upp på knoppen på för att äta växtsaften som finns på knopparna. Det är inget "unikt" med mina pionknoppar utan titta nästa år när du ser pionknoppar någonstans...myror älskar den växtsaften som pioner avsöndrar innan de "blommar ut"....

    SvaraRadera
  6. ha ha, känner igen det där ... problemet hos mig är mer att jag ska hinna plantera något på de tomma jordfläckarna INNAN kirskålen tar över dem. Snart leasar jag en gris som kan vända upp och ned på trädgården och äta upp alla kirskålsrötter!

    SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och skriver en kommentar!