93 Gröda (213)


Korn har låååånga strån. Eftersom jag redan har tolkat det uppenbara temat så väljer jag att presentera det andra sädesslaget på min cykelrunda som gröda.

Av kornmjöl kan man göra pitepalt. Det är gott - de första fem tuggorna - sen tycker jag att den tunga smaken av kornmjöl blir för mastig.

8 kommentarer:

  1. Tjusigt foto, ser nästan ut som en målning...

    SvaraRadera
  2. Håller med Millan, ser ut som enmålning!Fint! Har dock aldrig smakat pitepalt, tror inte jag vill göra det heller.

    SvaraRadera
  3. Vackert! Det är inte svårt att förstå hur man associerar fälten med böljande hav!

    SvaraRadera
  4. Så fint solen lyser i det böljande kornet.

    SvaraRadera
  5. Tack för alla fina bilder på sädesslagen!

    men korn används inte enbart i palten...då har du fått något konstig palt
    till 1 kg potatis är det 3 dl kornmjöl och 6-7 dl vetemjöl...enbart kornmjöl blir verkligen äckligt!

    SvaraRadera
  6. Nydelig bilde - ser ut som solen skinner i kornet ,)

    SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och skriver en kommentar!