132 - Kaffe (8/365)



Oj, oj, oj, se vad som kan hända om man inte håller fast i kaffekoppen. IKEAs tvättbara dynor har bara tvättbart överdrag, under ser det ut så här och lär väl så få göra. Kanske kommer det att dofta kaffe så fort man sätter sig i soffan i fortsättningen?
Tema 132 kaffe.

9 kommentarer:

  1. Ja usch vad trist när man spiller, men de tär sånt som händer och kan man dessutom vända det till nåt positivt och få till en bra bild så är det ju toppen. Kul med sån close-up på textil!

    SvaraRadera
  2. oj... men det var ju tur att det var nått som luktar gott.. =)
    ha det gottit...
    kramen

    SvaraRadera
  3. Kaffefläckar som kan vara så svåra att få bort ibland - kul lösning på temat - det blev en intressant färgkant, nästan som om någon har målat på en målarduk :)

    Tusen tack för din kommentar, jag ska pröva att ta bort trädstammen i bakgrunden på bilden, är inte så hemma än på mitt redigeringsprogram men det ska väl bli bättre!

    SvaraRadera
  4. Ja, det är som sjutton det där med utspillt kaffe. Jag fick kasta en duk häromdagen som var totalförstörd.
    Du har fått till ett riktigt bra foto på olyckan.
    Ha en fin helg.

    SvaraRadera
  5. Jag har ochså Ikeas tvättbara dynor, de är perfekta och jag har lyckats få bort kaffefläckar så det ska nog fixa sig för dig med :) tack för ris och ros på min råttabild :) håller fullständigt med dig om att skuggan skulle inte vara där men vet inte riktigt hur det ska gå till, kanske att man fotar och sätter en lampa som lyser ner i buren..tål att tänkas på. fortstätt gärna ge mig ris och ros på mina bilder, det är så man lär sig.

    SvaraRadera
  6. usch ja. sonen spillde ut makens kaffe häromdagen, tack och lov bara på överdraget som gick att tvätta, annars hade jag fått äta upp att jag ville ha en vit soffa med småbarn i hemmet..

    SvaraRadera
  7. tänk att en kaffefläck kan vara så snygg på bild, undra vilka mer fläckar som är snygga på bild?

    SvaraRadera
  8. Snyggt fotat! Fint ljus, intressant perspektiv och kreativt tänkt. :)

    SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och skriver en kommentar!