72 - Fågel (2/365)



Full fart vid fågelbordet och runt omkring och det är lätt att hitta motiv till tema 72 fågel. Här vilar en blåmes på ramen till hammocktaket.


Det är inte lätt att hitta info om hur man ställer in blogger-bloggen. Har valt att minska ner bilderna i inläggen så att skärpan finns kvar i bilden. Klicka gärna upp bilderna för att se dem i större format.

10 kommentarer:

  1. Den burrar upp sig av kyla gissar jag, men den ser annars väldigt välmående ut, du skämmer säkert bort dem med massa goda frön och bollar!

    SvaraRadera
  2. Hua det måste vara tufft för dessa små flygfän nu. Gäller att mata dem :-)

    SvaraRadera
  3. Jag saknar verkligen möjlighet att ha ett fågelbord (bor i lägenhet) på vintern! Blåmesen ser ut att vänta på något gott :)

    SvaraRadera
  4. Inte lätt att vara liten och hitta mat. Tur att vi finns och ger våra vänner något att äta. Fågeln har lite extra dun för att klara kylan. /Margareta

    SvaraRadera
  5. Blåmesarna är mina favoriter bland småfåglarna i trädgården. Små, söta och supertuffa! Och så är de inte speciellt folkskygga, så det går ofta att komma dem så nära som 1½-2 meter. :-)

    SvaraRadera
  6. Åh, den lilla blåmesen blev fångad på bild. De är så fina med sin blåa mössa.
    Ha det gott.

    SvaraRadera
  7. De är ljuvliga de små fåglarna. Häromdagen då all snö töat bort här hörde jag talgoxen sjunga sin vårsång..

    Ha det bra!

    SvaraRadera
  8. Det såg onekligen kallt ut, hoppas han inte fryser om "fötterna". En bra bild. Här ute ser jag inte så mycket mesar däremot en del annat och mycket av kråkor och riktiga skator.

    SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och skriver en kommentar!